Delifresh LowCarb-burgare på Max

1 Apr

Delifresh Low Carb-mål67 kr.

När man är på resande fot är det inte alltid helt enkelt att hitta bra ställen att stanna och äta vid. Självklart kan man ta med sig en matsäck med lite smått & gott i, men ibland vill man bara ha något varmt. På väg hem från västkusten stannade vi till makens stora lycka till vid Max och jag fick tillfälle att testa deras low carb-burgare med ca. 7 gram kolhydrater.

Känner ni igen den från bilden ovan? Här ser vi en burgare med ost som ligger och balanserar ovanpå tjocka lager sallad med dressing, tomat och lök i. Jo tjena, hur ska man börja tugga i sig denna?

Jag antar att tanken är att man liksom ska vika allt på mitten… Det var inget större fel på smaken, själva burgaren var god – men jag skulle inte rekommendera att försöka äta den utan bestick. Jag slafsade stressat i mig den som en hund, haha. 🙂 Framför allt behöver den kompletteras med mer fett, för jag blev hungrig efter bara två timmar eller så. Kanske med mer ost och en burk dipsås med okej kolhydrathalt? Smårätterna som fanns att välja till, exempelvis äpple, grönsallad (nej tack, jag har ju ett halvt kilo sallad virad kring burgaren typ) eller bönsallad kändes inte som jättelockande alternativ. Nää, jag tyckte burgaren var ett okej alternativ till matsäck, men inte mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: