Köttfärsbiffar med brie = latmat!

25 Maj

Maken är på hemvärnsövning tills söndag kväll. Har jag lust att varje dag fram tills dess stå och laga middag till mig själv? Nej. 😉 Lösningen blev dessa 250-gramsbiffar med Tony Chachere’s grillkrydda (mums!), massa vitlök, peppar, något ägg, en slatt grädde och 50 gram brieost inuti. Bara att steka, låta svalna och värma på när man är hungrig. Jag tar en halv åt gången så de räcker nog i två dagar. Se där ja, åtminstone fyra måltider är fix! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: