Ostfylld baconkyckling

11 Jul

Jag vet, jag vet, ingen särskilt unik rätt – men så god! Bara att göra en skåra i kycklingfilén, proppa den full med tex. oregano och fetaost och så ringla bacon runt hela härligheten så att inte osten trillar ut. Yum yum! Ugnsstek i ca. 25 minuter på 200 grader.

Fylld baconkyckling, 1 portion
(Ca. 1 gram kh, ca 590 kalorier)
* 200 gram kycklingfilé
* 70 gram bacon
* 40 gram tärnad fetaost

Apropå det här med unika rätter… Känner ni till ”Beer Butt Chicken”? Kolla bilden nedan; kycklingen har en öppnad ölburk uppkörd där solen aldrig lyser. Jag såg ett recept på ICA av alla ställen på denna rätt häromdagen och trodde nästan att det var ett skämt, men tydligen ska kyckling och öl passa väldigt bra ihop. Hmm… Inget för mig dock!

Ett svar till “Ostfylld baconkyckling”

  1. Mirja 11 juli, 2011 den 20:10 #

    Det ser aningens makabert ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: