Skinkschnitzel

26 Feb

Jag blev väldigt glad över upptäckten att det går hur fint som helst att panera i kokosnötsmjöl. Här har jag helt enkelt bara kryddat skinkschnitzlar med salt & peppar, fyllt dem med ost och doppat dem i kokosnötsmjöl. Väldigt gott, väldigt enkelt. Vi köpte en ny låda kött från Dövestad igår så nu är frysen fylld med kotletter, köttfärs och en och annan lammstek. Inte billigt, men högkvalitativt kött är i alla fall jag villig att betala för.

2 svar till “Skinkschnitzel”

  1. Matgiken 26 februari, 2012 den 13:36 #

    Ah, till panering kanske kokosmjölet funkar bra ja. Jag har lite svårt för smak och konsistens vid bakning, men det här var ett bra tips. Ska provas!
    Vad gäller din inställning till bra kött så kan jag bara applådera – och instämma! 🙂

  2. Maria Siverman 26 februari, 2012 den 19:42 #

    Ser jättegott ut !! Ska jag testa nästa gång jag ska panera.
    = )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: