Kylrensning

20 Maj

Igår fick jag ett ryck och köpte vildssvinsstek som vi tänkte äta idag, men jag får lite ångest av att ha tusen burkar och assietter med rester i kylen så det blev små restpajer idag i stället. Steken får stå och gotta sig i marinad tills vidare. Det här är helt enkelt tacokryddad köttfärs, feferoni, rödlök, oliver och en äggstanning på ägg, passerade tomater och philadelphia. Allt ser godare ut med lite ost på toppen. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: