Back to basics

9 Sep

Jag kan inte äta ägg just nu. Hulkar av smaken. Det hjälper inte om jag försöker maskera äggen till en kanelomelett eller liknande, de går helt enkelt inte ner. Jag är inte särskilt orolig, för jag har haft det så förut och väntar jag några veckor så smakar de åter gott, men vad ska man då äta till frukost under tiden? Kristofer kör ju med sin ”müsli” av blandade nötter, turk på burk, grädde och bär men jag blir hungrig ganska snabbt efter en sådan frukost. Dock funkar kesoplättar finemang! Det går prima att använda den här frukosten som kylskåpsrensning också; en snutt ost, en klick ajvar, en bit skinka… Bara att ha på vad man vill och lägga till den andra plätten ovanpå som ett lock. Perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: