Sex år tillsammans

30 Sep

I går var det sex år sedan som Kristofer gick av tåget vid Örebro station och rakt in i min famn och hjärta. Vi hade ”träffats” på nätet en period men nu var det dags att ses i verkligheten. Som ni kanske förstår gick det ganska bra…

Gårdagen firades med varsin stor bit entrecote (som gick åt så snabbt att jag inte hann fota, hehe), bearnaise och tomatsallad. Sedan satt vi omslingrade i soffan och såg både Men In Black 3 (bra) och The Raven (sämre) medan vi drack roséskumpa och åt färgglad dessert.


Kristofer gjorde god tomatsallad med rödlök, svenska små goda körsbärstomater, fetaost, olivolja och kryddor. Massa nymalen svartpeppar ska det vara tycker jag. 🙂


Lite bubbel, en torr och farligt lättdrucken variant. Det är egentligen skamligt att våra fina Intermezzo-glas mest står i skåpet och ser fina ut men sällan används, vi borde dricka vatten ur dem till vardags ibland bara för att lyxa till det.


Martiniglasen är det ännu värre med eftersom vi kommit fram till att Martini är skitäckligt, men här kom de i alla fall till sin rätt när jag serverade trippelpannacotta (choklad, hallon, kokos) i dem.

Receptet till pannacottan är precis likadant som det andra jag har här på bloggen (bara använd sökrutan) – 1 dl vätska, sötning, smaksättning, högst ½ tsk gelatinpulver. Bara att göra om tre gånger och låta de tidigare lagren stelna innan man häller på nästa avsvalnade variant.

Kram på er!

2 svar till “Sex år tillsammans”

  1. Annette 2 oktober, 2012 den 08:18 #

    Grattis!! Och jag håller med dig, man borde använda det finaste man har varje dag egentligen, när det är fest är det festligt ändå, det är på vardagen man behöver sätta guldkant..!

  2. Emelie 4 oktober, 2012 den 07:31 #

    Grattis 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: