Sparris och pepparstek

6 Apr

???????????????????????????????

Det var inte särskilt länge sedan som jag upptäckte att färsk sparris inte alls är att jämföra med de där små slemmiga burksparrisarna som mina föräldrar hade på varma mackor under min uppväxt. ”Riktig” sparris är fantastiskt gott! I går åt vi pepparstek med vitlökssmör och lyxade till sparrisen lite extra genom att strö över riven parmesan, några krossade hasselnötter, lite god olivolja, ett par droppar citron och salt & peppar förstås. Enkelt, gott. Testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: