Vaniljlängd a la Mariann

9 Apr

???????????????????????????????
Det här är ett bakverk ur Mariann Anderssons bok Baka med LCHF, fast jag har modifierat receptet lite. Degen är i originalet gjord på kokosnötsmjöl, men jag har tagit bort en del av den mängden och lagt till mandelmjöl eftersom jag tycker att det blir bäst smak när man blandar de båda mjölsorterna. Kakan görs genom att man formar degen till en längd och gör en liten dalgång i den, som man sedan fyller med vaniljkräm och bär. Resultatet blev en väldigt god kaka som smakar sommar. 🙂

Just denna längd får ni inget recept på idag (höftade en hel del med råvarorna och behöver nog baka en gång till för att säkerställa alla mått), men däremot kan jag tipsa om att Mariann bjuder på mängder av liknande recept i sin blogg: http://mariannslchf.se/recept/.

Kram Anneth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: