Vardagen

10 Maj

IMG_4872

Jag har funderat på en sak. Den senaste tiden har jag lagt upp en massa bakat och gottigt här på bloggen – hur tolkar ni det? Åse/56 kilo lägger ju ofta upp matbilder där man ser ett litet glas rött i bakgrunden, vilket har fått en del troll att påstå att hon dricker mängder av alkohol. Tror ni att jag vältrar mig i godsaker bara för att jag visar upp det jag bakar?

I så fall måste jag tydliggöra en sak. Kolla på tallriken ovan. En bit marinerad karré, bregott direkt ur paketet och kokt broccoli från en påse i frysen – handen på hjärtat är det ungefär så som de flesta av mina middagar ser ut (och då syftar jag på enkelheten, inte på att jag skulle äta karré vecka ut och vecka in). Det är inte särskilt upphetsande vare sig att blogga eller läsa om, så till 90% blir det så att jag inte bloggar om det. Likadant med mina frukostar; jag lägger inte upp foton på en lchf-ostmacka och en bit paprika särskilt ofta. Det är oftast det speciella, det lite festliga som hamnar här. När jag experimenterar, testar något nytt. Det är därför som godsaker ibland överrepresenteras på bloggen – inte för att jag äter dem jämt utan för att de tillhör undantagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: